familylife.gr
Τροφές που αλλοιώνονται & μέσα στο ψυγείο;

PatatesFournouΔεν χωράει αμφιβολία ότι το ψυγείο είναι ο ιδανικότερος αποθηκευτικός χώρος για τα τρόφιμα.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα τρόφιμα, ακόμη και μέσα στο ψυγείο, έχουν ημερομηνία λήξης.

Δείτε αναλυτικά:

Κρέμα γάλακτος: 2 - 4 ημέρες

Σαλάτες (τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα): 4 - 5 ημέρες

Σάλτσα ντομάτας: 5 - 6 ημέρες

Βραστές πατάτες: Έως 2 ημέρες

Ψωμί: 1,5 μήνα στο ψυγείο, 3 μήνες στην κατάψυξη

Βούτυρο: 2-3 μήνες στο ψυγείο

Τυρί: 15 μέρες στο ψυγείο

Αυγά: Περίπου 20 μέρες στο ψυγείο και 7 μέρες αν τα έχετε βράσει

Κοτόπουλο: 1-2 μέρες στο ψυγείο, 8-10 μήνες στην κατάψυξη

Κιμάς: 1 μέρα στο ψυγείο, 4 μήνες στην κατάψυξη

Μπέικον: 15 μέρες στο ψυγείο, 3 μήνες στην κατάψυξη,

Λουκάνικα: Ανοιγμένα (1 εβδομάδα στο ψυγείο), σφραγισμένα (2 εβδομάδες στο ψυγείο), 1-1,5 μήνα στην κατάψυξη

Ζαμπόν: 7-8 μέρες στο ψυγείο

Μοσχάρι: 4 μέρες στο ψυγείο, 6 μήνες στην κατάψυξη

Ψάρι: Έως 2 μέρες στο ψυγείο, 6 μήνες στην κατάψυξη

Μουστάρδα: 5-7 μήνες στο ψυγείο

Κέτσαπ: Περίπου 2 μήνες αφού ανοιχτεί

Πίτσα: 3 μέρες στο ψυγείο, 1-2 μήνες στην κατάψυξη

Λαχανικά: 5 –7 μέρες στο ψυγείο

Φρούτα: Περίπου 5 μέρες

Μαρμελάδα: 5-8 μήνες στο ψυγείο

Γλυκά με κρέμα: Έως 7 μέρες στο ψυγείο

Γαλακτοκομικά: Βάσει ημερομηνίας λήξεως

Ζυμαρικά μαγειρεμένα: Έως και 4 ημέρες

Ψάρια: Όχι πάνω από 2 ημέρες

Όσπρια: Έως 2 ημέρες

Λαδερά: 2 ημέρες

 

www.onmed.gr

 

Διαβάστε επίσης...


Διαφήμιση